Opdracht plaatsen

Unieke levensecht hondenportret - Art by Talitha
hondenportret / referentiefoto

Als je de opdracht voor een hondenportret bij Art by Talitha wil plaatsen, zijn hier nog een paar belangrijke tips en voorwaarden:

 

Hoe kies ik de juiste foto?

Mijn hondenportretten staan erom bekend de ziel van de hond te vangen. Aangezien de ogen de spiegel van de ziel zijn, is het met name belangrijk dat de ogen goed op de foto staan. Dat zal er bij het eindresultaat voor zorgen dat het echt jouw hond is en niet 'een hond die lijkt op de jouwe'. 

 

Ik ontvang bij voorkeur digitale foto's van hoge resolutie, zodat ik de foto op mijn computer kan vergroten en de details goed kan zien. Mocht je alleen een papieren foto hebben en zelf niet in de gelegenheid zijn deze in te scannen, dan kun je me ook de foto per post toesturen. Ik zorg uiteraard dat deze weer ongeschonden retour komt (vergeet niet je gegevens op de achterzijde van de foto te vermelden).

 

Wanneer we afgestemd hebben van welke foto ik het portret zal tekenen en de resolutie (details) van de foto goed genoeg is gebleken, zal ik jouw opdracht 'met potlood' in mijn agenda zetten en ontvang je een opdrachtbevestiging per mail.

 

Moet ik een aanbetaling doen?

Voor ik start ontvang ik graag een aanbetaling van € 100,-. Hiervoor ontvang je een factuur. Aanbetalingen kunnen overgemaakt worden via PayPal of bank en zijn niet restitueerbaar. Wanneer ik de aanbetaling heb ontvangen, komt jouw opdracht definitief op mijn wachtlijst te staan.

 

Hoe verloopt het proces?

Tijdens het portretteren zal ik, in de diverse fases die het hondenportret doormaakt, foto's maken. Wanneer je dit wenst (graag tijdig aangeven), kan ik deze foto's met je delen. Deze foto's zijn voorzien van een watermerk en mogen zonder mijn toestemming niet worden gedeeld. Wanneer je hiervoor wel mijn toestemming hebt gekregen, graag delen met vermelding van 'Art by Talitha'. Daarnaast zal ik de vorderingen van het portret delen op mijn Social Media kanalen. Mocht je dit niet willen (omdat het portret bijvoorbeeld een verrassing moet blijven), laat het me dan vooral weten. Uiteraard zal ik dat respecteren.

 

Wat gebeurt er als het portret klaar is?

Wanneer het portret gereed is, zal ik je er een scan van toezenden. Ook deze scan zal voorzien zijn van een watermerk en mag niet worden gedeeld zonder mijn toestemming. Na ontvangst van de restantbetaling zal het hondenportret per aangetekende post naar je worden opgestuurd.

  

Wat als ik niet tevreden ben?

Mocht je niet tevreden zijn over het eindresultaat (ook niet na aanpassingen), dan ben je niet verplicht de restantbetaling te voldoen en het hondenportret af te nemen. Het portret blijft dan mijn eigendom. De aanbetaling wordt niet terugbetaald in verband met de gemaakte kosten (materialen en tijd). Het hondenportret zal wellicht wel door mij worden ingezet voor marketingdoeleinden (denk aan website, flyers, etc.). 

 

Hoe lang duurt het proces?

Van begin tot eind duurt het maken van een portret ca. ca. 40 tekenuren. Dit is ook afhankelijk van de kwaliteit van de foto's en de ruimte in mijn agenda; ik heb een fulltime baan en kan helaas alleen tekenen in mijn vrije tijd. Het laat zich dus wat lastig voorspellen hoe lang het duurt voor het portret klaar is.

 

Heb je nog vragen waarop je het antwoord niet hebt kunnen terugvinden op mijn website?

Of heb je alle informatie die je nodig hebt en wil je een opdracht plaatsen?

Neem contact met me op via onderstaande knop: