Formaten en prijzen

Unieke levensechte tekening hond - PanPastel - Art by Talitha

Een hondenportret is een speciaal en ontzettend persoonlijk geschenk én een mooie manier om een hond te vereeuwigen... Een tekening laat nét dat beetje meer zien dan een foto..

 

Mijn passie is het creëren van een unieke, gedetailleerde hondentekening, die net zo gekoesterd zal worden als de hond zelf...

 

Beschikbare formaten:

- A3 formaat (afmetingen 30 x 42 cm) 

- A2 formaat (afmetingen 42 x 60 cm)

 

Prijzen:

- A3 formaat > € 450,- **meest gekozen formaat**

- A2 formaat > € 600,-

 

De meerprijs voor een dubbelportret is 50%.  

 

Aanbetaling:

Alvorens jouw opdracht definitief op mijn wachtlijst wordt geplaatst, dien je een aanbetaling te doen. Deze bedraagt altijd € 100,- tenzij anders overeen gekomen. Mocht je je na de aanbetaling bedenken en toch van de opdracht afzien, dan wordt de aanbetaling niet terugbetaald. 

 

(Aan)betaling

Je kunt de (aan)betaling van de tekening op twee verschillende manieren aan mij voldoen; via bankoverschrijving of via PayPal. Mocht je kiezen voor een PayPal betaling, hou er dan rekening mee dat dit €8,- extra kosten per overschrijving met zich meebrengt, aangezien PayPal geld in rekening brengt voor het verlenen van hun service aan bedrijven. 

 

Portret verzenden:

Wanneer de tekening af is, zal ik deze per aangetekende pakketpost naar je opsturen. De kosten voor het verzenden binnen Nederland bedragen € 15,- per portret.

Mocht je de tekening naar het buitenland verzonden willen hebben, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

De tarieven voor het verzenden naar het buitenland bedragen minimaal € 30,-. Het exacte tarief hiervoor hangt af van het land van bestemming. 

De tekeningen worden altijd stevig verpakt verzonden. Echter, ben ik niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging tijdens verzending.

  

Ik ben pas tevreden als jij het bent:

Ik hecht zeer veel waarde aan klanttevredenheid en accepteer alleen betalingen wanneer je 100% tevreden bent!